Przepis u_dany
Łapy precz nie dzielę się jedzeniem, ha ha ha.
Strony
Strona główna
Przelicz miary
Słodkie
Domowa Piekarnia
Słone
Napoje
Kuchenni pomocnicy
Przepisy na tydzień
Potrawy dla dziecka
Zdrowie
Dieta
czwartek, 4 grudnia 2014
Pierogi ze szpinakiem i fetą - farsz
szpinak mrożony (ok 6 brykietów) 300 g
masło 1 łyżka
ser feta 200 g
czosnek 4-5 ząbków
sól, pieprz do smaku
Szpinak podsmazyć, doprawić pieprzem, odprowadzić wodę, ostudzić. Dodać pokrojony ser feta i czosnek, dokładnie połączyć do konsystencji pasty.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz